Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-04-29@15:37:56 GMT

کدام مدل پژو پارس را بخريم؟ +جدول

تاریخ انتشار: ۱۴ تیر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۳۹۰۹۶۵۳

خبرگزاري آريا - پژو پارس در اصل فيس ليفت (تغيير چهره) موفق پژو 405 مي باشد که در نماي داخل به طور جزئي و درنماي خارج به طورکلي تغييرکرده است. اما برخلاف اعتقاد عموم در بخش فني با پژو 405 هيچ تفاوتي ندارد.

به گزارش سرويس اقتصادي جام نيـوز، امروز مي خواهيم به بررسي مدل هاي مختلف پژو پارس توليدي در ايران بپردازيم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ابتدا نگاهي گذرا به تاريخچه پژو پارس مي اندازيم.پژو پارس در اصل فيس ليفت (تغيير چهره) موفق پژو 405 مي باشد که در نماي داخل به طور جزئي و درنماي خارج به طورکلي تغييرکرده است. اما برخلاف اعتقاد عموم در بخش فني با پژو 405 هيچ تفاوتي ندارد. پژو پارس را مي توان بهترين فيس ليفت در تاريخ خودرويي ايران دانست و هم اکنون نيز اين خودرو بعد از پرايد و پژو 206 پرفروش ترين خودروي بازار است.هم اکنون در ايران خودرو چهارمدل پژو پارس شامل مدل هاي پارس سال کد 28229 ،پارس دوگانه سوز کد 28316 و پارس LX کد 28513 و پارس ELX XUMتوليد مي شود که بررسي امروز ما شامل اين 4 مورد است. درگذشته نيز مدل هاي پارس اتوماتيک و ELX توليد شده بودند که هم اکنون ديگرتوليد نمي شوند.

مشخصات انواع پژو پارس

پژو پارس به علت سود بردن از پلتفرم مناسب داراي رانندگي نرم و راحتي است و در عين حال در جاده نيز خودروي پايداري است اما کيفيت ساخت آن چه در بخش داشبورد و چه در بخش فني تعريفي ندارد و همواره فقط يک ستاره کيفي از سازمان بازرسي و کيفيت استاندارد ايران دريافت مي کند. اين خودرو از فرمان پذيري خوبي برخوردار است و صندلي هاي راحت دارد و در بخش خدمات پس از فروش نيز هيچ مشکلي ندارد. در جدول مشخصات فني و قيمت 4 مدل پژو پارس آمده است.

در ادامه به بررسي تفاوت مدل هاي مختلف پارس که هم اکنون در ايران در حال توليد هستند مي پردازيم تا شما بتوانيد بر حسب نيازتان بهترين مورد را انتخاب کنيد.

1) پژو پارس سال کد 28229:

اين مدل در اصل مدل پايه و ارزان ترين مدل پژو پارس است. ولي با اين حال داراي امکانات خوبي است. به نحوي که بعضي آپشن هاي اين مدل در مدل هاي گران تر يافت نمي شود. پارس سال از موتور XU7 پژو 405 استفاده مي کند که مي تواند با کمک گيربکس BE1 که همان گيربکس پژو 405 است در عرض 11 ثانيه به سرعت 100 کيلومتر بر ساعت برسد و تا سرعت 190 کيلومتر بر ساعت سرعت بگيرد که به نسبت خودروهاي زير 40 ميليون عدد مناسبي است.

پارس سال به علت داشتن موتورXU7 بسيار پر سروصداست به طوري که در سرعت هاي بالاي 120 کيلومتر بر ساعت شما را اذيت مي کند و آرامش نسبي شما را در مسافت هاي طولاني برهم مي زند. از جمله مشکلات رايج در پارس سال مي توان به واشر سر سيلندر زدن و صداي تق تق فرمان در زمان دور زدن اشاره کرد. امکانات مهم پارس سال عبارتند از: 2عددايربگ - ترمزABS - سيستم توزيع الکترونيکي نيروي ترمز EBD - قفل شدن اتوماتيک درها پس از حرکت (اتولاک) - فعال شدن فلاشرها در ترمز شديد (اتوفلاشر) - قفل و باز کردن تمام درها با يک کليد (مسترلاک) - دما سنج - پارامتر سرعت متوسط - دکمه هاي کنترل سيستم صوتي از روي فرمان - مکالمه تلفني از طريق خودرو – دکمه برقي بازکن صندوق عقب – سنسور پارک عقب – 3 عدد چراغ داخل کابين – مه شکن جلو وعقب – آينه هاي جانبي برقي راهنمادار – شيشه هاي برقي – سيستم اخطار سرقت با بوق – دسترسي به صندوق بار از داخل کابين – کانال تهويه هوا براي سرنشينان عقب

نکات مثبت به نسبت مدل هاي ديگر پارس: امکانات مناسب

نکات منفي به نسبت مدل هاي ديگر پارس : صداي زياد موتور

2)پارس دو گانه سوز کد 28316 :

اين مدل از همان موتور پارس سال استفاده مي کند و فقط تغييراتي روي موتور انجام شده تا با سوخت گاز نيز کارکند و به همين علت اندکي گرانتر از مدل پارس سال است. اما تغييرات صورت گرفته روي موتور نتايج منفي داشته ازجمله استهلاک بيشترخودرو - واشر سر سيلندر زدن بيشتر و افت توان موتور و... پارس دوگانه سوز در بين مدل هاي مختلف پارس کمترين امکانات را در اختيار شما قرار مي دهد. امکانات موجود در پارس دوگانه سوز همان امکانات پارس سال است. منتها آپشن هاي اتولاک و اتومستر و اتو فلاشر و سيستم اخطار سرقت از آن حذف شده است.
در بخش توانايي هاي حرکتي اگر با سوخت گاز کارکند ضعيف ترين عملکرد را در بين اعضاي گروه دارد و اگر در همان حالت بنزين سوز باشد مانند پارس سال است.

نکات مثبت به نسبت مدل هاي ديگر پارس : گاز سوزبودن

نکات منفي به نسبت مدل هاي ديگر پارس : استهلاک بالا و صداي زياد – امکانات کمتر

3) پارس LX کد 28513 :

پرطرفدارترين مدل پارس اين مدل مي باشد که داراي بيشترين اختلاف قيمت بين بازار و کارخانه است. هم چنين به نوعي مي توان اين مدل را بهترين مدل فعلي پارس دانست. زيرا از موتور TU5 پژو 206 استفاده مي کند در نتيجه از ساير مدل هاي پارس به شدت کم سروصدا تر و کم خرابي تر و کم مصرف تر است. اما به علت گشتاور پايين تر موتور داراي شتاب اوليه ضعيف تري به نسبت ساير مدل هاست. همچنين پارس LX داراي کامل ترين ليست امکانات در بين مدل هاي پارس است اين يعني علاوه بر امکانات پارس سال مجهز به آينه هاي تاشونده برقي - رينگ اسپورت - صندلي هاي جلوي برقي - ترمزعقب ديسکي - فرمان چرمي طرح جديد و سيستم مالتي پلکس است.

نکات مثبت به نسبت مدل هاي ديگر پارس: امکانات عالي – مصرف کمتر- خرابي کمتر در قطعات موتور- کابين آرام

نکات منفي به نسبت مدل هاي ديگر پارس: شتاب اوليه ضعيف تر

4)پارس ELX XUM:

اين مدل کم طرفدارترين و کمياب ترين و گران ترين عضو خانواده پارس مي باشد. پارس ELX مجهز به موتورXUM است که در اصل با انجام يک سري تغييرات بر روي موتورXU7 به دست آمده. نتيجه اين تغييرات کاهش 5 درصدي مصرف سوخت و افزايش شتاب اوليه نسبت به موتورXU7 است. در نتيجه مي توان پارس ELX را قوي ترين مدل توليدي فعلي در خانواده پژو پارس دانست. پارس ELX XUM از لحاظ امکانات در حد مدل پارس سال است يعني علاوه بر امکانات پارس سال مجهز به صندلي هاي برقي جلو، فرمان طرح جديد چرمي، رينگ اسپورت و ترمز عقب ديسکي وآينه هاي جانبي تاشونده است اما در عوض در مدل پارس ELX XUM خبري از سيستم هاي اتولاک و اتوفلاشر و مستر لاک و سيستم اعلام سرقت با بوق نيست.

نکات مثبت به نسبت مدل هاي ديگر پارس: قدرت موتور بيشتر و توازن بهتر بين قدرت و مصرف

نکات منفي به نسبت مدل هاي ديگر پارس: قيمت نامناسب

نتيجه گيري:

اگر از آن دسته افرادي هستيد که از رانندگي راحتي و آرامش مي خواهيد به سراغ مدل LX پارس برويد.

اگر دنبال امکانات کامل و جذاب هستيد بازهم مدل LX پارس را انتخاب کنيد.اگر خواهان شتاب گيري عالي در هر زماني هستيد مدل اي ال ايکس را انتخاب کنيد.و اگر کم مصرف بودن خودرو برايتان مهمترين فاکتور است بازهم مدل ال ايکس پيشنهاد ما به شماست.

در مجموع مشخص است که پارس LX مسلما بهترين انتخاب در بين مدل هاي مختلف پژو پارس مي باشد که از نظر قيمتي نيز با ارزش ترين گزينه است.


صبحانه
110


منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۹۰۹۶۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پای پژو پارس به شورای رقابت کشیده شد

به گزارش خبرنگار مهر، از حدود ۳ ماه پیش حواشی پیرامون تحویل خودروی پژو پارس (موعد زمستان ۱۴۰۱) شکل گرفت و روز به روز هم به این حواشی افزوده می‌شود؛ ماجرا از آنجایی شروع شد که به دلیل عدم انطباق این خودرو با استانداردهای ۸۵ گانه قرار شد که تولید پژو پارس متوقف شود و پس از اعتراضات اعلام شد که صرفاً تا پایان سال ۱۴۰۲ تولید خواهد شد.

با این حال چند روز پیش سخنگوی تعزیرات حکومتی اعلام کرد که بنا به دستور رئیس جمهور مقرر شده تولید این خودرو در سال جاری نیز ادامه یابد. بر همین مبنا هم شرکت ایران خودرو با اعلام قیمت جدید برای پژو پارس، اقدام به ارسال فراخوان به متقاضیان کرد.

ارسال فراخوان با قیمت‌های جدید کافی بود تا متقاضیان با صدای بلندتری اعتراض و مقابل نهادهای ذی نفع از جمله شورای رقابت تجمع کنند.

با توجه به حجم بالای اعتراضات شورای رقابت امروز هشتم اردیبهشت ماه شورای رقابت در ششصد و پنجاه و ششمین جلسه خود به بررسی مسائل پیرامون عرضه پژو پارس م ی پردازد. در این جلسه نمایندگان وزارت صمت، سازمان ملی استاندارد و همچنین مدیر عامل ایران خودرو حضور خواهند داشت‌.

کد خبر 6090106 سمیه رسولی

دیگر خبرها

  • فوت پاکبان طرقبه ای بر اثر تصادف با پژو پارس
  • برای موفقیت فوتسال در جام جهانی به امکانات زیادی نیاز است
  • پای پژو پارس به شورای رقابت کشیده شد
  • رزرو هتل میلان ویلا آیدا
  • قیمت خودرو امروز ۸ اردیبهشت +جدول
  • (ویدئو) صداگذارى خلاقانه روى يك بازى ويدئويى
  • رزرو هتل در آمستردام
  • جعبه آماده ۵۰ عددی از کجا بخریم
  • چاپ جعبه مقوایی اختصاصی در تیراژ بالا از کجا بخریم
  • مدیرعامل ملوان: صحبت‌های تارتار زنگ خطر بود